Učitava se.
Molimo sačekajte.

Izbornik

00387 (0) 63-820-370

admin@joomnet.com

Naše usluge

PočetnaSERVISNaše usluge
PočetnaSERVISNaše usluge
single image

Široka paleta usluga koje nudimo

Izrada web stranica je naša osnovna usluga koju nudimo svojmo klijentima. Kako se svaka web stranica sastoj od više različitih elemenata možemo vam ponuditi izradu svakog od tih elemenata. Sve web stranice sadrže osnovne elemente i izrada osnovnih elemenata se podrazumijeva i njihov trošak sadržan je u osnovnoj cijeni svakog od naših paketa. Osim osnovnog izgleda i osnovne funkcionalnosti web stranici se mogu dodati i razni drugi elememnti koji će stranicu učiniti funkcionalnijom, ljepšom, sadržajnijom i nadasve kvalitetnijom. Međutim, mnogi od tih dodataka nisu nužni za pravilno funkcioniranje web stranice. Mnogim klijentima oni neće ni trebati. Ali svi oni koj žele dodatno poboljšati izgled i funkcinalnost svojih stranica mogu prilikom narudžbe zatražiti te dodatne mogućnosti. Svaki od dodataka ako je sadržan u našem konkretnom ponuđenom pakete ne naplaćuje se naknadno i njegova cijena je ukalkulirana u cijenu paketa. Ako konkretna usluga nije navedena u paketu ona se mora posebno naručiti i plaća se dodatno.

Nisu samo web stranice ono što JOOMNET nudi svojm klijentima. Što sve nudimo i kakve vam usluge možemo pružiti pogledajte u nastavku ove stranice. Svaka od usluga posebo je navedena i dat je njen opis. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. Stojimo vamna raspolaganju.

Usluge vezane za izradu web stranice

Priprema i izrada fotografija

Prije nego se fotografija ugradi u webstranicu ona mora biti optimizirana i prilagođena standardima za izradu web stranice i dizajnu web stranice. Svaka webstranica sadrži fotografije različitih formata i svaku od fotografija treba prilagoditi na način da se skladno i lijepo uklopi u dizajn stranice. Uređujemo i optimiziramo vaše fotografije, a na zahtjev na vašu web stranicu ugrađujemo svoje fotografije. Opcija je i izrada novih fotografija za potrebe vaše prezentacije koje radimo sami.

Izrada znaka (logoa) i favicona

U svojoj paleti usluga nudimo izradu logoa i vašeg zaštitnog znaka. Možemo redizajnirati vaš postojeći znak ili uraditi sasvim novi. Čak i ako imate svoj logo isti gotovo uvijek treba prilagoditi formi web stranice ili na način da se isti može prikladno ugraditi u dizajn nove stranice. Također nudimo izradu favicona, male ikonice koja će se pojavljivati u tabovima browsera ispred naziva vaše web stranice. Favicon nije obvezan ali daje dašak profesionalnosti vašem webu i toplo ga preporučujemo.

Priprema grafičkih elemenata

Osim fotografija svaka web prezentacija sadrži i niz drugih grafičkih elemenata koje značajno doprinose funkcionalnosti i izgledu web prezentacije. Razne ikone, minijaturne sličice, banneri raznih vrsta i drugi grafički elementi nužni su u svakoj ozbiljnoj web prezentaciji. Međutim, svaki od tih detalja treba kreirati, napraviti i implementirati na web stranici. Stojimo vam na raspolaganju. Naš tim će vam ponuditi više rješenja, a vi ćete odabrati ona najoptimalnija.

Izrada i implementacija skripti

Nekada su web stranice sadržavale samo sirovi tekst uz eventualno koju fotografiju. Danas moderne stranice izgledaju dosta maštovitije, funkcionalnije i ljepše. Raznorazne dodatne funkcionalnosti na web stranici postignute su dodavanjem skripti, modula i komponenti. Ovisno o namjeni webstranice koriste se i posebne skripte koje poboljšavaju funkcionalnost web stranice baš u onom segmentu koji odgovara ciljanim potrebama web stranice.

Ostale naše usluge

Osim izrade web stranica nudimo široku lepezu grafičkih usluga. Bilo da je u pitanu web dizajn ili grafički dizakn naš tim stručnjaka će za vas izraditi grafičko rješenje koje će vas zadovoljiti. Povoljne cijene i dobra kvaliteta naše usluge neće vas ostaviti ravnodušnim.

Ovdje izdvajamo samo neke od naših usluga. Dajemo kraći opis usluge, a vama stojimo na raspolaganju svakoga dana. Kontaktirajte nas i zatražite informaciju odgovorit ćemo vam unutar 24 sata.

Grafička priprema

Grafička priprema uključuje unos i prijelom teksta, skaniranje i obradu slika, montažu fotografija, a po potrebi i korekture i priprema istog za tisak. Između ostalog: brošura, kataloga, letaka, plakata ili nekog drugog tiskanog materijala. Pripremu za tisak radimo nakon grafičkog oblikovanja proizvoda dizajniranih od naše strane ili na osnovu vaših grafičkih rješenja koje ste nam predali u elektronskom obliku i nakon dogovora s vama o ciljanom proizvodu.

Grafički dizajn

Bilo da ste upravo otvorili poduzeće ili obrt, pa vam je potreban vizualni identitet ili želite redizajnirati svoje postojeće tiskane materijale, ovdje smo da vam u tome pomognemo. U suradnji s vašim zahtjevima i mogućnostima izraditi ćemo Vaš kompletan vizualni identitet. Kreiramo zaštitne znakove i logotipove te grafička rješenja za razne tiskane materijale kao što su vizitkarte, memorandumi, kuverte, blokovi, leci, brošure, mape, naljepnice, razglednice, etikete, kutije, panoi, zastave, privjesci, web stranice i dr.

Priprema knjiga za tisak

Prikupili ste dovoljno materijala za jednu knjigu. Trebate se odlučiti za tisak, ali vam je problem priprema knjige. Trebate posložiti kompletan tekst, ubaciti fotografije, ostraničiti cijelu knjigu, izraditi dizajnersko rješenje naslovnice... ne tražite dalje. Kontaktirajte nas i mi ćemo vam ponuditi najpovoljnije rješenje. Vaše će biti da nam dostavite pripremljeni materijal, a od nas ćete dobiti govotvu knjigu u PDF formatu, na DVD-u, koju izravno nosite u tiskaru na tiskanje.

Administriranje Windowsa i aplikacija

Imate problema sa Windowsima, nevažno o kojoj je verziji riječ. Neka od aplikacija vam pravi probleme. Ili jednostavno ne znate o čemu se radi i što vam stvara probleme. Ili možda trebate reinstalaciju novih Windowsa ili Office programskog paketa ili bilo kojeg drugog sofvera, ne brinite. Kontaktirajte nas i mi ćemo vam riješiti svaki vaš problem sa vašim softverom na vaše zadovoljstvo.

Servisiranje i popravak kompjutera

Vaš limeni ljubimac s kojim sate i sate dijelite vrijeme surfajući Internetom više ne daje znakove života. Odjednom je prestao raditi. Ili još uvijek radi, ali se povremeno gasi. Naglo je usporio, ispušta čudne zvukove... Jednostavno, nešto od hardvera vašeg kompjutera zadaje vam ozbiljne muke, a niste sami u stanju da riješite problem. Kontaktirajte nas i mi ćemo vam servisirati vaš kompjuter bilo da je riječ o vašem kompjuteru u stanu ili je riječ o uređajima u vašoj tvrtci, na poslu ili bilo gdje. Analizirat ćemo stanje vašeg kompjutera i dati ćemo vam procjenu o isplativosti popravljanja.

single image

Trebate neku od usluga

Neće svi webmasteri imati jednak pristup u tomu što je najvažnije prilikom izrade webstranica. Svatko ima svoj koncept. Uspjeh web stranice neće izravno ovositi o pojedinim konceptima, mada bi u pojedinim slučajevima i te kako mogao. Svaki od navedenih elemenata ima svoju važnost i nezamislivo je koncipirati web stranicu bez njih.

Naši klijenti