Učitava se.
Molimo sačekajte.

Izbornik

00387 (0) 63-820-370

admin@joomnet.com

joomla jomnet 669

Naše stranice pogoni Joomla CMS

Joomla je jedan od najpopularnijih CMS-ova na svijetu. Trenutno pokreće više od 2.000.000 web stranica!

jomnet webdesign

Joomnet web i grafički dizajn

Dizajn web stranice, izrada logoa ili grba, svih bannera i druge grafike prepustite našem timu stručnjaka za dizajn.

jomnet service

PC Servis i održavanje

Problemi sa Internetom, e-poštom ili kompjuterom. Obratite nam se s povjerenjem.

Zašto odabrati nas?

  • Nudimo kompletna rješenja po sistemu "ključ u ruke".
  • Zašto platiti više? Kod nas je kvaliteta najjeftinija.
  • Zato što nismo imali ni jednu reklamaciju na svoj rad.
  • Biramo najkvalitetnije i provjerene komponente.
  • Susretljivost prema klijentima naša je poslovna filozofija.
  • Nudimo kontinuiranu potporu našim klijentima i uvijek smo spremni pomoći.
Kvaliteta Cijena Podrška Usluga

Kada je u pitanju kvaliteta tu ne znamo za kompromis. Svaki naš projekt je temeljito testiran prije službene objave. Instaliramo provjerene komponente i module koje moraju zadovoljiti očekivanja naših klijenata. Vodimo računa o kvaliteti servera gdje postavljamo stranice (ako se dogovori da mi biramo server), jer stabilni i brz i serveri osiguravaju kvalitetan i siguran rad web prezentacije.

Danas na tržištu postoji veliki broj onih koji nude izradu web stranica. Uistinu neki su respektabilni i rade dobro svoj posao. Međutim, problem s njima je njihova cijena. Veliki ulazni troškovi i nedovoljno razvijeno tržište prinuđavaju ih da za svoje usluge traže visoke iznose.
Svaka web stranica košta. Pogotovo složenije i tehnički zahtjevnije stranice, a takve traže sate i sate predanog rada. Mi smo razvili svoj sustav politike cijena i uz minimalnu maržu pokušavamo biti konkurentni na tržišti web developinga.

Mi svoje klijente ne ostavljamo na cjedilu. Podrška smo im 24 sata na dan. Uz svoje smo klijenti i nakon što im isporučimo proizvod ili završimo s realizacijom ugovorene usluge. Katkada klijentima treba vremena da se uhodaju s obvezama oko nove web stranice. Neki trebaju pomoć odmah, a neki kasnije. Mi smo uvijek tu da pomognemo u svakoj prilici. Koliko je naša potpora važna našim klijentima vidi se iz njihove lojalnosti prema nama koju imamo cijelo vrijeme.

Nudimo kompletnu uslugu po sistemu "ključ u ruke". Vaše je da naručite web stranicu. Mi ćemo Vas pitati za želje i sve ostalo će biti na nama. Osiguravamo kvalitetan hosting, registriramo Vam domenu. Biramo i kreiramo najkvalitetnja dizajnerska rješenja. Radimo web prezentaciju u cijelosti. I kada sve bude gotovo kontaktiramo vas oko finalizacije i puštanja web stranice u javnost. Naravno, i sami možete sudjelovati u cijelom procesu izbora i izrade web stranice. Možete se uključiti u stvaranje Vašeg projekta u onoj mjeri koliko sami želite. Ili jednostavno sve prepustite nama.

Naši klijenti

Trebate WEB stranicu? Ne tražite dalje! Mi smo rješenje za vas! Kontaktirajte JOOMNET